BodyPop

 Tarinani 

Olen Jenni Simola. Liikunta- ja hyvinvointialalla olen toiminut vuodesta 2012 alkaen. Ensimmäiset vuodet vierähtivät ryhmäliikunnan parissa. Pilates ja jooga tulivat elämääni vuonna 2015 ja veivät minut mukanaan kertaheitolla. Matka matolle ja matolla ei suinkaan ole ollut pelkkää hengittelyä ja harmoniaa vaan kasvaminen joogaohjaajaksi on kulkenut toisinaan töyssyisellä tiellä.  Joogan avulla olen oppinut nauttimaan tästä hetkestä sekä kohtaamaan itseni ja kanssaeläjät lempeydellä ja rakkaudella.  

Koulutuksia:
- Joogaopettajakoulutukseni koostuu seuraavanlaisista kokonaisuuksista: Yin jooga 80 h, hot jooga 40 h, vinyasa 80 h ja avustaminen 40 h.
- Pilateskoulutukseni olen opiskellut Peak pilates koulutusohjelmassa mattosarjan parissa tasoilla :basic, intermediate sekä advanced.
- Useita lyhyempiä koulutuksia ryhmäliikunnan puolelta esim. suomen voimisteluliiton ja painonnostoliiton järjestämiä, kuten kahvakuulaohjaajakoulutus.
-Luonnossa ohjaaminen 20 op Livia, Parainen.
- Muita tutkintoja joita on tullut opiskeltua: mm. lähihoitaja, sairaanhoitaja (AMK), ikääntyneiden päihde- ja mielenterveystyön erikoistumisopinnot 30 op. 
Terapia palvelut löytyvät täältä: www.voimavarapakki.fi 

Luonto on suuri voimavarani ja insipiraation lähde. Palvelen Sinua myös luontoliikunnan ja luontoelämysten parissa. Lumoutuminen ja uppoutuminen metsään voimaannuttaa, eheyttää ja parantaa luonto-yhteyttä.

Palveluvalikoimaan kuuluvat myös ihanat rentoutushoidot kuten äänimaljahoito, reiki ja intialainen päähieronta.

BodyPop on pirskahtelevaa elämäniloa, luontohenkinen, yhden naisen yritys, joka pyrkii vastaamaan palveluillaan tarpeeseen, eikä suinkaan luomaan uusia tarpeita. BodyPop mahdollistaa hengähdyshetkiä kiireiseen arkeen. 

Tarjoan Sinulle turvallisia jooga- ja pilatestunteja. Kun levität mattosi, voit samalla luopua arjen kiireestä, vaatimuksista ja erinäisistä rooleista. En kannusta Sinua ylittämään itseäsi tai tekemään kovemmin, paremmin tai nopeammin. 

Teen Sinulle tilaa olla läsnä itsellesi ja kuunnella upeaa kehoasi. Ohjaan Sinua kuulemaan sisäistä ääntäsi ja löytämään ympäriltäsi kauneutta, kiitollisuutta ja hyvyyttä. Kaikkea sitä mikä Sinussa itsessäsi jo on. Voit nauttia käsillä olevasta hetkestä.

Tunneilla tehdään tietysti fyysisiä harjoitteita, opetellaan uutta sopivassa tahdissa ja löydetään tutuista harjoitteista uusia ulottuvuuksia.

Tällä hetkellä olen luopunut toimitilastani. Pyydä tarjous omalle ryhmällesi tai tule yksityistunnille. Rentoutushoitoja teen kodissani Kaarinassa.

Olet sydämellisesti tervetullut tunneille ja rentoutushoitoon.

-Muista Hengittää-