BodyPop

 Tunnisisältö

Pilates
Pilatesharjoituksissa keskitytään kehittämään optimaalisesti selkärankaa tukevia lihaksia. Pilateksen avulla voidaan parantaa ryhtiä sekä kehittää voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta, kehonhallintaa ja kehotietoisuutta.

Yin jooga
Yin joogan juuret ovat taolaisuudessa ja kiinalaisessa lääketieteessä. Yin jooga on hidastempoinen ja meditatiivinen joogasuuntaus. Yin jooga syvärentouttaa sekä kehoa että mieltä.

Flow / Lempeä jooga
Flow jooga on dynaaminen tunti, jossa kehon liikkeet ja asanat yhdistyvät toisiinta hengityksen johdattamana. Harjoitus kehittää voimaa, kestävyyttä ja joustavuutta.

Äänimaljarentoutus
Äänimaljarentoutuksessa sekä keho että mieli rentoutuu. Äänimaljojen ilmassa etenevät ääniaallot sekä maljojen väreily rentouttavat kehoa solutasolta asti. Voit vain levätä ja vastaanottaa maljojen lempeää sointia.

Kehonhuolto
Dynaamista venyttelyä ja lihaskalvojen huoltoa foamrollerilla sekä triggerpalloilla.

Luontokävelyt: Luontokävelyissä on yleensä vaihteleva teema. Teemana voivat olla esimerkiksi metsäjooga, kävelymeditaatio, erilaiset tietoisuusharjoitukset, luontoon uppoutuminen ja luontoyhteyttä vahvistavat harjoitteet.

Ryhmäliikuntatunnit: Kahvakuula, toiminnallinen treeni, lihaskunto ja askelsarjalliset jumpat.

❈ Tunneista 

Kaikki tunnit sopivat vasta-alkajille sekä edistyneemmille kävijöille. Ryhmät ovat hyvin pieniä ja tila intiimi. Ryhmissä enintään pilateksessa 8 osallistujaa, joogassa 10, joten Sinulla on mahdollista saada henkilökohtaisempaa ohjausta. Tarvitset tunneille oman maton. Ilmoittaudu ennakkoon tunneille viestillä / spostilla. 

Yksityistunnit ja tilaustunnit omalla ryhmälle räätälöitävissä.

0442190844 tai jenni.hienonen@gmail.com

Maksutavat: käteinen, epassi (sovellus), smartum setelit (fyysiset)

Astu matolle